top of page

qui mou la carrulla

El projecte de la fira va ser pensat i dissenyat conjuntament entre algunes membres de l'equip de la Llar d'Infants Els Malfargats de Sort i els Serveis Educatius dels Pallars, ambdós amb espai físic a la població de Sort. Tanmateix, va ser una idea que es va bressolar en aquest indret i en la primera edició, l'equip va sentir i considerar que aquesta havia d'iniciar-se en l'esmentada població, tot i que es volia donar a l'esdeveniment un caire itinerant, estenent-lo a la resta del territori de l'Alt Pirineu i Aran.

L'impuls de cada edició és que el nostre territori també parli de la infància, de l'etapa de 0 a 6 anys; que la visqui, que se li doni l'espai i el valor que es mereix. Així doncs, engegant i fent créixer aquest projecte al territori pirinenc pensem que és una molt bona oportunitat per parlar de la cultura d'infància. Alhora que volem que sigui un esdeveniment que convidi a crear i cuidar una comunitat que dona valor a la petita infància, que es pugui replantejar i seguir engranant tot el que té a veure amb la cultura d'infància; obrir-nos al món i obrir la mirada.

Actualment, l'equip impulsor de la Fira La Carrulla està format pels membres de l'Associació Cultural i d'Educació La Carrulla i els Serveis Educatius dels Pallars, alhora que aquest col·lectiu treballa cooperativa i col·laborativament amb les persones representants i/o administracions que acullin, a cada edició, la Fira. En aquest sentit, la segona edició (2024) es realitzarà a la població del Pont de Suert i per tant, els Serveis Educatius de la Vall d'Aran i l'Alta Ribagorça i l'Ajuntament del Pont de Suert formaran part de l'equip organitzatiu, amb la col·laboració d'altres entitats públiques (vegeu apartat col·laboradors)

Per a contactar amb l'organització: fira.lacarrulla@gmail.com

bottom of page